Auditorium_wide

TEAMCONNECT WIRELESS

Televergaderen was nog nooit zo gemakkelijk
TeamConnect Wireless van Sennheiser is de eerste draadloze vergaderoplossing die overal mee naartoe genomen kan worden. Hiermee start u vanuit praktisch iedere ruimte professioneel klinkende vergaderingen. Omdat operationele teams zich op de zakelijke agenda moeten concentreren, moet de technologie hen daarbij helpen in plaats van hen daarvan af te leiden.

Wilt u nog meer uit uw telefonische vergaderingen halen? Met TeamConnect Wireless kan u de prestaties van televergaderingen optimaliseren en kunt u technologie efficiënter gebruiken. Beschikbaar vanaf € 2.750,- (excl. BTW) voor maximaal 12 deelnemers – er is ook een systeem beschikbaar voor maximaal 24 deelnemers !

TC W1
TC W2

Instant communicatie

CONQUER EVERY ROOM – MET COMMUNICATIE TECHNOLOGIE VAN TOPKWALITEIT

Met TeamConnect Wireless heeft Sennheiser een audio-oplossing voor vergaderingen tot 24 deelnemers ontwikkeld, die razendsnel in nagenoeg iedere ruimte opgesteld kan worden. Gebruiksgemak, Sennheiser’s kenmerkende audio van topkwaliteit, en een geweldig ontwerp, worden aangevuld met een maximale connectiviteit waarmee u uw vaste telefoon, mobiele telefoon of computer kunt gebruiken om een web-vergadering op te zetten.

Nieuwe draadloze onafhankelijkheid

CONQUER EVERY ROOM – DRAADLOOS

TeamConnect Wireless vormt uw eigen draagbare vergaderzaal. Netjes opgeborgen in een hoogwaardige transportkoffer die ook als oplaadstation fungeert. Neem simpelweg de vier handige units eruit, en plaats ze waar u maar wilt – zo dichtbij de deelnemers als nodig is. Niemand hoeft meer over de tafel te leunen om gehoord te worden.

TC W3
TC W4

Snel opstelbare oplossing

CONQUER EVERY ROOM – TOT 24 MENSEN

Tijd is kostbaar. Besteed het aan wat telt, niet aan het opstellen van technische apparatuur. Met TeamConnect Wireless verandert iedere ruimte met een druk op de knop in een vergaderzaal. Het installeert zichzelf in enkele seconden, waarbij een DECT-verbinding van hoge kwaliteit geopend wordt. De vier units – een master en drie satelliet-units – zijn in staat de stemmen van tot 24 deelnemers op te vangen en in voortreffelijke audiokwaliteit door te geven.

Beste connectiviteit

CONQUER EVERY ROOM – MET ONGEËVENAARDE CONNECTIVITEIT

Bluetooth of kabel, jack of USB – TeamConnect Wireless is voor een BYOD-wereld gemaakt en biedt talloze opties voor connectiviteit. Sluit razendsnel een vaste telefoon, smart-toestel of computer aan. Dankzij NFC verloopt de koppeling van geschikte apparaten moeiteloos. Alle verbindingen worden snel tot stand gebracht via het gemakkelijk te gebruiken interface op de master-unit. TeamConnect Wireless biedt een unieke ondersteuning van meerdere audiokanalen tegelijkertijd, zodat nieuwe bellers op ieder moment bij een lopende vergadering kunnen aanhaken door eenvoudigweg een extra toestel aan te sluiten. Speciale vergaderzalen kunnen niet beter uitgerust worden.

TC W5
TC W6

Heldere audio

CONQUER EVERY ROOM – IN IEDERE AKOESTIEK

Sennheiser wordt gekenmerkt door de hoogste audiokwaliteit. TeamConnect Wireless vormt daar geen uitzondering op. De vier vrij te plaatsen units beschikken over microfoons en luidsprekers van topkwaliteit die een uitmuntende akoestische helderheid waarborgen. Hiermee is een simultaan natuurlijk gesprek mogelijk, met een geweldige spraakverstaanbaarheid, waarmee de productiviteit van iedere tele-vergadering een opkikker krijgt.

Krachtig ontwerp

CONQUER EVERY ROOM – IN STIJL

TeamConnect Wireless ziet er net zo stijlvol uit als het klinkt, en past perfect in iedere moderne werkomgeving. Gemaakt uit glas en aluminium, afgewerkt met een matzwarte duurzame lak – het systeem straalt stijl en professionalisme uit. Via het intuïtieve, aanrakingsgevoelige, glazen bedieningspaneel op de master-unit, verbindt u apparaten en beheert u gesprekken.

TC W7
TC W8

Alternatief voor vaste installaties

TEAMCONNECT WIRELESS – TRAY SET & TRAY M SET

Als alternatief op de set met laadkoffer (TC-W CASE SET) kan u kiezen voor de TEAMCONNECT WIRELESS – TRAY SET (met vier units) en de TRAY M SET (met twee units). Deze sets met bijzonder stijlvolle laad- en docking station zijn ideaal voor een vaste opstelling waarbij de units bijvoorbeeld op de vergadertafel kunnen blijven staan.