Via Crowdbeamer krijgen deelnemers tijdens een presentatie of event de mogelijkheid om ideeën meteen bij de slides te noteren.

CROWDBEAMER

Tilt meetings, presentaties, events en persconferenties naar een ander niveau

Crowdbeamer is het eerste presentatiesysteem dat het publiek centraal stelt en niet de spreker.  Deze technologie verspreidt slides en video tijdens presentaties in real-time naar de smartphone, laptop of tablet van het publiek.  Deelnemers aan vergaderingen en events kunnen op die manier op hetzelfde moment presentaties en beelden capteren, er meteen eigen nota’s aan toevoegen, elementen aanduiden, opmerkingen plaatsen, … én enkel die info opslaan die voor hen interessant is.

De toepassingsmogelijkheden van Crowdbeamer zijn oneindig. Overal waar mensen samenkomen en iets willen delen, kan dit presentatiesysteem gebruikt worden. In klassieke meetings, tijdens een verkoopgesprek, maar ook in open lucht, op bouwwerven, tijdens een diner, op bus of trein, in hotellobby’s, …

Crowdbeamer is bovendien een duurzame oplossing want er moeten geen prints van presentaties meer uitgedeeld worden. Omdat het systeem onmiddellijk info verspreidt, moeten presentaties ook niet langer op voorhand doorgestuurd worden, wat een bijkomende tijdbesparende factor voor de spreker is.

Crowdbeamer toestel en app
Crowdbeamer in zakelijke meetings

HOOG TIJD VOOR MEER PRODUCTIVITEIT TIJDENS UW ZAKELIJKE MEETINGS.

Bij zakelijke meetings draait alles om één ding: informatie delen en bespreken.
Een klassieke PowerPoint, of eerder een Prezi? Tijdens het presenteren overschakelen naar een webpagina, een online document of video? Maakt niet uit voor Crowdbeamer. Ook als u een gedetailleerd rekenblad of  een projectplan wil delen met collega’s, dan kan dat perfect. Iedereen kan immers op het eigen mobiele apparaat heel makkelijk inzoomen op details.

Dankzij deze technolodie heeft iedereen altijd het beste zitje in de vergaderzaal, en kan zo van dichtbij op de eigen laptop, tablet of smartphone de scherminhbekijken die u deelt.

DEELNEMERS ACTIEF BETROKKEN HOUDEN TIJDENS OPLEIDINGEN.

Crowdbeamer is een uniek presentatiesyteem dat de betrokkenheid van uw publiek een boost geeft.  Gebruik Crowdbeamer om uw scherminhoud draadloos te streamen naar alle laptops, tablets en smartphones om u heen. Het enige wat u nog moet doen, is uw laptop aansluiten op Crowdbeamer en uw presentatie kan beginnen. Software installeren is al helemaal niet nodig.

In plaats van eindeloos te bladeren door handouts kan elke deelnemer zich concentreren op wat écht belangrijk is. Zo kan iedereen heel gericht screenshots nemen en een infopakket opbouwen op maat van de eigen interesses.

Met Crowdbeamer krijgen al uw deelnemers een helder beeld in real time (en voor wie meer detail wil: inzoomen op het eigen mobiele apparaat is bovendien heel makkelijk!). Iedereen kan scherminhoud vastleggen volgens de eigen interesses en die aanvullen met eigen nota’s. Zo gaat bij het eind van de opleiding iedereen naar huis met een pak nuttige informatie op de eigen smartphone, tablet of laptop. Productiever kan haast niet.

Crowdbeamer in auditorium
Informatie delen met Crowdbeamer via deze technologieën

Crowdbeamer streamt uw scherminhoud draadloos naar alle laptops, tablets en smartphones om u heen. Met of zonder centraal projectiescherm of flat panel display zorgt dit presentatiesysteem voor meer interactie en houdt iedereen ook actief betrokken bij de discussie.
Met dit draadloos toestel kan u elk soort scherminhoud delen, zonder enige beperking. Of u nu een softwaredemonstratie geeft, of tijdens het presenteren wil overschakelen naar een webpagina, een online document of video: Crowdbeamer doet wat u wil.

Dat maakt Crowdbeamer perfect voor al uw zakelijke meetings:

  • project meetings,
  • sales meetings,
  • marketing meetings,
  • staff & management meetings, …

Maar uiteraard ook voor alle soorten opleidingen, workshops, …

Probeer Crowdbeamer nu 14 dagen gratis en ontdek de nieuwe manier van presenteren.