Boardroom

BOARDROOM

Efficiënt vergaderen

In een boardroom vindt u hoogwaardige audiovisuele oplossingen die vrijwel één zijn met de rest van de ruimte. Stijlvol en comfortabel kunt u in deze ruimte vergaderen, presenteren en overleggen. U kunt gebruik maken van audiovisuele apparatuur van topkwaliteit, die multifunctioneel inzetbaar is.

Wenst u een audiovisuele oplossing voor uw boardroom? Contacteer ons voor passend advies door onze AV-specialisten.

CONTACT

Welke AV-producten zien we in een boardroom?

Projectie
Dankzij een high end (lamploze) projector met hoge lichtopbrengst in combinatie met een professioneel projectiescherm is elke presentatie of andere vorm van informatieoverdracht voor iedere aanwezige goed zichtbaar: gedetailleerd, kleurecht en zonder vervorming.
Videowall
Vanuit uw boardroom moet u kunnen beschikken over al uw bedrijfsinformatie. Uw informatie dient immers centraal besproken te kunnen worden in uw boardroom. Hiervoor maakt u gebruik van een hoogwaardige LCD/LED display, eventueel gecombineerd tot een volwaardige videowall. Hiervoor zijn speciale monitoren beschikbaar met supersmalle afmetingen van de rand, die zorgen voor een bijna naadloze videomuur. Daarenboven creëert de digitale lusverbinding één beeld over meerdere schermen zonder kwaliteitsverlies.
Connectiviteit
Ook connectiviteit speelt een grote rol bij het inrichten van uw vergaderruimte(s). Wij kunnen uw vergaderruimte voorzien van de juiste oplossing om de gewenste inputbronnen (tablets, smart phones, PC’s, laptops etc.) bedraad of draadloos aan te sluiten op de centrale apparatuur. Zowel full screen als met split screen kunt u de gewenste data opvragen en bespreken.
Videoconferencing
Videoconferencing geeft u vanuit uw boardroom de mogelijkheid om tegelijkertijd met verschillende gesprekspartners in verbinding te staan. Het maakt niet uit of deze in België of in het buitenland zijn, binnen één minuut kunt u een videogesprek of online vergadering beginnen. Zonder tijdverlies en zonder reis- en verblijfskosten kunt u te allen tijde overleggen of vergaderen met uw teamgenoten. Zowel de beeld- als de audiokwaliteit van onze videoconference systemen zijn kraakhelder: u ervaart tijdens het gesprek geen afstand meer. Bovendien kunt u via het videoconference systeem zeer eenvoudig documenten aan elkaar voorleggen om deze centraal te bespreken.
Audio
Bij professionele audio- en videoconferentie hoort een aangepast microfoonsysteem met AEC (auto echo cancelling). Afhankelijk van uw wensen en de infrastructuur van uw boardroom zijn er grensvlakmicrofoons (die indien gewenst in de vergadertafel ingebouwd kunnen worden, al dan niet gemotoriseerd), zwanenhalsmicrofoons (in verschillende lengtes en kleuren), plafondmicrofoons (met beamforming technologie), draadloze luidsprekermicrofoons, …
Bediening
Een (touch)paneel vereenvoudigt de bediening van de technologie die aanwezig is in de boardroom via een gebruiksvriendelijk, intuïtief ontwerp dat – om het gebruik nog verder te vergemakkelijken – naar wens kan worden aangepast.
Repeaterscherm
Elke post kan voorzien worden van een repeaterscherm: een individueel scherm in een tafelliftsysteem. Deze schermliften brengen het scherm tevoorschijn zodra het nodig is. Een technische revolutie om een klein LCD-scherm te integreren in tafels en meubilair. Met één druk op de knop komt het scherm omhoog.
Reservatiesysteem
Buiten de boardroom geeft een reservatiesysteem (ook wel room management of room booking systeem) belangrijke informatie over de beschikbaarheid van de ruimte. Zo bent u er zeker van dat deze ruimte niet dubbel geboekt is en voorkomt u dat medewerkers zich vervoegen bij een vergadering die niet voor hen bedoeld is.
Audio
Naast een perfect beeld is ook een professioneel audiosysteem belangrijk voor een perfecte verstaanbaarheid. Het is wetenschappelijk aangetoond dat mensen in het begin van een vergadering aandacht zullen hebben voor de spreker ongeacht een mindere audiokwaliteit, maar wanneer de complexiteit van de topic stijgt en de vergadering/presentatie vordert, zullen de meeste mensen aandacht verliezen bij een slechte audiokwaliteit.
Vertaalsysteem
Onze vertaalsystemen werken draadloos en autonoom en kunnen eenvoudig in een reeds bestaande installatie geïntegreerd worden. Afhankelijk van het aantal tolken en deelnemers kunnen de vertaalsystemen eenvoudig geschaald worden. Zo zijn er de zogenaamde fluistersystemen waarbij de tolk in dezelfde ruimte zit als de deelnemers.
Akoestische Behandeling
In ruimtes waar voornamelijk harde materialen zoals marmer, beton, metaal en glas gebruikt zijn, treden er vaak akoestische problemen op. Denk hierbij aan overdreven veel galm, vervelende echo’s, een slechte verstaanbaarheid, rondzingende microfoons, … kortom een onaangename ruimte om langdurig te vergaderen. Een akoestische behandeling van de ruimte is vaak de snelste en de meest efficiënte manier om deze problemen te verhelpen. Zelfs de beste geluidsapparatuur zal nog beter klinken in een ruimte met een gecontroleerde akoestiek.