2. Huddle Room_wide

HUDDLE SPACE

De kleine vergaderruimte

Een huddle space is een kleine vergaderruimte voor 4 à 8 personen. In een huddle space komen kleine teams kort samen om met elkaar naar de juiste oplossing te zoeken. Met een huddle space zal de productiviteit van de organisatie stijgen en nog belangrijker: de samenwerking zal enorm toenemen.

Wij zoeken graag met u mee naar een oplossing om uw huddle space of kleine vergaderruimte efficiënt in te richten met audiovisuele apparatuur. Contacteer ons zeker vrijblijvend !

Welke audiovisuele producten vinden we terug in een huddle space?

Toepassing-Presentatiemonitor

Als basis voorzien we een presentatiemonitor, waarvan het beeldformaat afgestemd wordt op de grootte van de ruimte. Deze display combineert een haarscherp beeld met een optimale kleurenweergave en is ook nog eens energiezuinig.

Toepassing-Draadloos-presenteren

We koppelen aan deze professionele display een draadloos presentatiesysteem. Hierbij kunnen we perfect inspelen op 3 trends: draadloos, tablets en BYOD (Bring Your Own Device). Dit systeem verbindt iedere computer, tablet-pc of smartphone draadloos met iedere (interactieve) projector of display. Ook audio en interactieve functionaliteit worden draadloos doorgegeven. Het stelt de gebruikers in staat alle soorten presentatiemateriaal te gebruiken en is daarom ook een unieke oplossing voor het delen van kennis. Wireless & Collaboration is een ideaal systeem voor inspirerende betrokkenheid, interactie en samenwerking.

Toepassing-Touch-monitor

Echt samenwerken? Dat doe je met een touchscreen. Met een dergelijk interactief scherm kunt u eenvoudig uw aantekeningen aan het einde van de sessie opslaan en verstuurt u ze direct naar de betrokkenen. Het maken van foto’s van uw whiteboard behoort hiermee definitief tot het verleden.

Toepassing-Videoconferencing-huddle-space

In deze tijd van plaatsonafhankelijk werken, wordt videovergaderen onmisbaar. De moderne technologie maakt werken op afstand heel eenvoudig mogelijk, maar persoonlijk contact blijft erg belangrijk. Videoconferentie past daarmee perfect binnen het nieuwe werken en weet het persoonlijk contact goed te benaderen.

Toepassing-Whiteboardwand

Met een whiteboardwand-oplossing creëert u een beschrijfbaar en droog uitwisbaar whiteboardoppervlak op uw totale muuroppervlak. Naast de vele praktische voordelen die een whiteboardwand aan iedere ruimte geeft, krijgt deze ruimte eveneens een moderne uitstraling.