Huddle space of kleine vergaderruimte

HUDDLE SPACE

De kleine vergaderruimte voor informele meetings

Een huddle space (of huddle room) is een kleine vergaderruimte voor 4 à 8 personen. In een huddle space komen kleine teams kort samen om met elkaar naar de juiste oplossing te zoeken. Met een huddle space zal de productiviteit van de organisatie stijgen en nog belangrijker: de samenwerking zal enorm toenemen.

Het aantal huddle spaces of kleine overlegruimtes zal nog toenemen, omdat het hybride model – waarbij een aantal deelnemers aan de vergadering fysiek aanwezig is in de vergaderruimte en de andere deelnemers van thuis of een ander locatie inbelt – een permanent verschijnsel wordt.

Wij zoeken graag met je mee naar een oplossing om jouw huddle space of kleine vergaderruimte efficiënt in te richten met audiovisuele apparatuur. Contacteer ons zeker vrijblijvend !

Welke audiovisuele oplossingen vinden we terug in een huddle space?

All-in-one videoconferentie-oplossing (camera, luidspreker en microfoon) in kleine vergaderruimte (of huddle space)

VIDEOCONFERENTIE SYSTEEM

In deze tijd van plaatsonafhankelijk werken, wordt videovergaderen onmisbaar. De moderne technologie maakt werken op afstand heel eenvoudig mogelijk, maar persoonlijk contact blijft erg belangrijk. Videoconferentie past daarmee perfect binnen het nieuwe werken en weet het persoonlijk contact goed te benaderen.

Ook in kleine vergader- en overlegruimtes heb je een kwalitatief systeem nodig om virtueel te vergaderen. Een passende camera brengt de (kleine) groep goed in beeld, ook als de deelnemers wat verder uit elkaar zitten. Daarnaast is geluid een niet te onderschatten component in een virtuele vergadering. Ondertussen weten we allemaal hoe vermoeiend het is als onze online gesprekspartner(s) moeilijk of nauwelijks verstaanbaar zijn. Audio is immers de belangrijkste factor bij videoconferenties.

‘Goed genoeg’ is niet langer aanvaardbaar ! Remote deelnemers willen dezelfde vergaderervaring alsof iedereen in dezelfde ruimte zit.

Onze alles-in-één videobars met ingebouwde camera zijn daarom dé ideale oplossing voor een huddle room of kleine vergaderruimte.

Presentatiemonitor in huddle space

BEELDSCHERM VOOR PRESENTATIE

Als basis voorzien je een presentatiemonitor, waarvan het beeldformaat afgestemd is op de grootte van de ruimte. Deze display combineert een haarscherp beeld met een optimale kleurenweergave en is ook nog eens energiezuinig.

De voordelen van een large format display (presentatiemonitor) t.o.v. een klassieke beamer zijn talrijk.  De belangrijkste daarvan zijn:

  • Een presentatiemonitor beschikt over ingebouwde luidsprekers, die voldoende krachtig zijn om een kleine vergaderruimte van kwalitatieve audio te voorzien. Geen nood aan een apart audiosysteem, zoals dat bij een projector wel het geval is.
  • Een display beschikt over een 4K resolutie, dit vind je enkel bij de high end installatieprojectoren terug.
Toepassing-Touch-monitor

SMARTBOARD | DIGIBORD

Echt samenwerken? Dat doe je met een touchscreen. Een interactief touch display werkt heel intuïtief, net zoals een grote iPad of tablet ! Door aanraking van het scherm laat je precies zien wat je doet en kan iedereen je volgen. Vanop het display open en bedien je alle bestanden en applicaties die zich op de verbonden computer/laptop bevinden.

Via de ingebouwde annotatiefunctie kan je over elke weergave (tekstdocument, spreadsheet, internetpagina, …) heen schrijven. Daarnaast beschikken onze touch monitoren over een ‘virtueel whiteboard’: door middel van jouw vinger of penvormig voorwerp teken en schrijf je op een oneindig canvas. Het maken van foto’s van jouw whiteboard behoort hiermee definitief tot het verleden.
Aan het einde van de sessie kan je de gemaakte annotaties en whiteboardpagina’s versturen via de geïntegreerde email-applicatie of kan je ze – heel eenvoudig – via een gegenereerde QR-code delen met alle aanwezigen.

Onze touch monitoren zijn eveneens voorzien van een module voor draadloos presenteren. Projecteer je laptop, tablet of elk mobiel apparaat op het scherm zonder kabels en toon tot 4 apparaten gelijktijdig op de monitor. Zo kan er echt constructief samengewerkt of gebrainstormd worden.

Toepassing-Draadloos-presenteren

DRAADLOOS PRESENTEREN & HYBRIDE VERGADEREN

Koppel een draadloos presentatiesysteem aan een (non touch) professioneel display. Hierbij kan je perfect inspelen op 3 trends: draadloos, tablets en BYOD (Bring Your Own Device)/BYOM (Bring Your Own Meeting). Dit systeem verbindt iedere computer, tablet-pc of smartphone draadloos met iedere (interactieve) projector of display. Ook audio en interactieve functionaliteit worden draadloos doorgegeven.

Het stelt de gebruikers in staat alle soorten presentatiemateriaal te gebruiken en is daarom ook een unieke oplossing voor het delen van kennis. Wireless & Collaboration is een ideaal systeem voor inspirerende betrokkenheid, interactie en samenwerking.

Toepassing-Whiteboardwand

WHITEBOARD(WAND)

Tijdens een overleg, vergaderingen, conferenties, presentaties, teamwork en brainstormsessies heb je ook nood aan een visualisatie.

Met een whiteboardwand-oplossing creëer je een beschrijfbaar en droog uitwisbaar whiteboardoppervlak op jouw totale muuroppervlak. Naast de vele praktische voordelen die een whiteboardwand aan iedere ruimte geeft, krijgt deze ruimte ook een moderne uitstraling.