In de lobby of receptieruimte krijgt de bezoeker informatie via digitale berichtgeving.

RECEPTIE - LOBBY - WACHTRUIMTE

Creëer de juiste sfeer voor je bezoeker.

De receptie is de ruimte waar gasten in het gebouw verwelkomd worden. Een goede eerste indruk maken op je gasten is heel belangrijk en bepaalt meestal het verdere verloop van het bezoek.

Wij bieden je de juiste audio-visuele producten om jouw receptieruimte optimaal in te richten.
Neem zeker contact met ons op.

Welke AV-producten zien we in een receptie, lobby of wachtruimte?

Digitale berichtgeving in een ontvangstruimte

DIGITALE BERICHTGEVING | DIGITAL SIGNAGE

Via digitale berichtgeving (digital signage) kan je de welkomstberichten voor jouw bezoekers personaliseren en jouw bedrijfscommunicatie verbeteren.

Digitale berichtgeving kan heel breed ingezet worden en is voor elk bedrijf een mooie, efficiënte en moderne manier om naar eigen personeel of bezoekers te communiceren. Deze berichtgeving kan je visualiseren op een display.

Wil je echt indruk maken op jouw bezoekers ? Kies dan voor een videowall. Hierbij worden meerdere beeldschermen aan elkaar gekoppeld wat een verbluffende kijkervaring biedt.

Digitale receptie: zelfregistratie voor bezoekers

DIGITALE RECEPTIE

Heeft je organisatie een druk bezochte receptie met verschillende receptionisten, dan wel een onbemande receptie: een digitale receptie versnelt je bezoekersstroom vanuit de receptieruimte en verkort de wachttijd van je bezoeker.
De digitale receptie is een combinatie van een klein touch screen en een bezoekersregistratiesoftware, waarmee jouw bezoeker zich in een paar klikken registreert.

Gedaan met (slordige) papieren bezoekerslijsten, die bovondien niet GDPR-proof zijn !

Digitale wegwijzers voor vergaderruimtes

DIGITALE WEGWIJZER | WAYFINDER

Via een digitale wegwijzer (wayfinder) vind je realtime informatie over de geboekte vergaderruimtes. Niet enkel de naam van de vergaderruimte en het onderwerp van de vergadering wordt weergegeven op het display, je kan er ook voor kiezen de looprichting aan te geven.
Deze bewegwijzering is dus ideaal om zowel bezoekers als medewerkers snel zijn weg te laten vinden in het gebouw of op een verdieping.

Een professionele geluidsinstallatie wordt samengesteld volgens het type ruimte en het gebruik ervan.

GELUIDSINSTALLATIE

Door een geluidsinstallatie in uw receptieruimte te installeren, creëert u ook de gewenste sfeer. Denk hierbij aan de gepaste achtergrondmuziek, de audio van de lokale visuele bronnen (digitale berichtgeving) of zelfs het omroepen van (voorgeprogrammeerde) boodschappen.

Akoestische behandeling

AKOESTISCHE BEHANDELING

In ruimtes waar voornamelijk harde materialen zoals marmer, beton, metaal en glas gebruikt zijn, treden er vaak akoestische problemen op. Denk hierbij aan overdreven veel galm, vervelende echo’s, een slechte verstaanbaarheid, lawaaierig, … Een akoestische behandeling van de ruimte is vaak de snelste en de meest efficiënte manier om deze problemen te verhelpen.