Receptie - Lobby - Wachtruimte

RECEPTIE – LOBBY – WACHTRUIMTE

Creëer de juiste sfeer

De receptie is de ruimte waar gasten in het gebouw verwelkomd worden. Een goede eerste indruk maken op uw gasten is heel belangrijk en bepaalt meestal het verdere verloop van het bezoek. Wij bieden u de juiste audio-visuele producten om uw receptieruimte optimaal in te richten. Neem zeker contact met ons op.

CONTACT

Welke AV-producten zien we in een receptie, lobby of wachtruimte?


Digitale Berichtgeving
Via digitale berichtgeving (digital signage) kan u de welkomstberichten voor uw bezoekers personaliseren en uw bedrijfscommunicatie verbeteren. Digitale berichtgeving kan heel breed ingezet worden en is voor elk bedrijf een mooie, efficiënte en moderne manier om naar eigen personeel of bezoekers te communiceren. Deze berichtgeving kan u visualiseren op een display. Wil u echt indruk maken op uw bezoekers ? Kies dan voor een videowall. Hierbij worden meerdere beeldschermen aan elkaar gekoppeld wat een verbluffende kijkervaring biedt.

Audio
Door een geluidsinstallatie in uw receptieruimte te installeren, creëert u ook de gewenste sfeer. Denk hierbij aan de gepaste achtergrondmuziek, de audio van de lokale visuele bronnen (digitale berichtgeving) of zelfs het omroepen van (voorgeprogrammeerde) boodschappen.


Akoestische Behandeling
In ruimtes waar voornamelijk harde materialen zoals marmer, beton, metaal en glas gebruikt zijn, treden er vaak akoestische problemen op. Denk hierbij aan overdreven veel galm, vervelende echo’s, een slechte verstaanbaarheid, lawaaierig, … Een akoestische behandeling van de ruimte is vaak de snelste en de meest efficiënte manier om deze problemen te verhelpen.