Nieuwe Website

NIEUWE WEBSITE

Heeft u hem al gezien?
Met enige fierheid kondigen wij vandaag onze nieuwe website aan. De lay-out en de navigatie zijn zodanig opgezet dat u op een overzichtelijke manier door de verschillende pagina’s kunt navigeren. Waar onze oude website nog een soort productcatalogus was, wordt nu de focus gelegd op het informeren over de laatste trends en nieuwste technologieën.

In de rubriek toepassingen vindt u een handig overzicht van alle mogelijke ruimtes, die met AV-materiaal kunnen uitgerust worden. Nadat u een ruimte geselecteerd heeft, krijgt u een handig overzicht van het AV-materiaal die in de gekozen ruimte kan ondergebracht worden. Zo heeft u meteen een duidelijke checklist ter beschikking!

De rubriek producten wordt in de toekomst nog verder uitgebreid met nuttige informatie over de verschillende productgroepen.

Kom dus zeker nog eens terug naar onze vernieuwde website: we blijven eraan werken en verbeteringen in doorvoeren!

Ook onze productcatalogus zullen we steeds up-to-date houden, zodat u hier de actuele types binnen elke productgroep kan terug vinden.

Heeft u een concreet project, waarin u één of meerdere ruimtes wil voorzien van audio-visueel materiaal ? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op !

Onze website is uitvoerig getest maar in de beginfase kan altijd nog iets mislopen (hopelijk niet uiteraard!).
Ontbreekt er toch nog iets aan onze website, heeft u problemen ondervonden of zijn er nog opmerkingen/suggesties?
Laat het ons alstublieft weten.

Bekijk Website