Toepassingen van de Bose L1 Compact

BOSE L1 COMPACT

Mobiele geluidsinstallatie

Wanneer u op zoek bent naar een compact, mobiel, krachtig en kwalitatief audio systeem met een goede klank, dan is deze Bose L1 Compact waarschijnlijk iets voor u. De Bose L1 Compact laat zich eenvoudig integreren in een vergaderzalen, leslokalen, refters, sporthallen, polyvalente ruimtes, … Het systeem is binnen de minuut opgesteld, zware luidsprekers op een statief tillen is gelukkig verleden tijd met dit stijlvol geluidssysteem. U kan op de Bose L1 Compact eenvoudig een beamer, smartphone, MP3 speler, microfoon of zelfs een akoestische gitaar aansluiten. De bediening is zo eenvoudig en intuïtief dat iedereen met de Bose L1 Compact aan de slag kan.

  • Het kleinste en meest draagbare systeem van Bose (13 kg)
  • Geschikt tot 100 personen
  • Geïntegreerde mixer met 1 microfoon en 1 lijningang
  • 6x 2” + 8” luidspreker – 50Hz tot 16kHz – 180°x40°
  • Incl. transporttas

De Bose L1 Compact heeft een hoogwaardige geluidskwaliteit en een mooie gebalanceerde klank. De geïntegreerde versterkermodule is de perfecte match voor de luidsprekers, waardoor een optimale audiokwaliteit en beveiliging gegarandeerd wordt. De systemen zijn in een handomdraai opgesteld en worden geleverd met handige transporthoezen. Door het “line array” principe dragen deze kolomluidsprekers het geluid verder dan conventionele luidsprekers. De Bose L1 Compact is het kleinste, lichtste en gemakkelijkst op te bouwen L1 systeem van Bose, met een gewicht van slechts 13,3 kg.

Bose L1 Compact
Bose L1 Compact

GROOTS GELUID IN EEN KLEIN PAKKET

Het L1 Compact systeem is klein genoeg om in de kofferbak of op de achterbank te vervoeren, en dankzij het innovatieve modulaire ontwerp is het systeem in een mum van tijd opgebouwd. Je kunt het systeem ingeklapt gebruiken in kleinere ruimtes of uitklappen in grote ruimtes. Geen gezeul met extra apparatuur. Er hoeven geen zware luidsprekers op statieven worden getild en geen luidsprekerkabels.

EEN HEEL ANDERE LUIDSPREKER

De smalle luidspreker van het L1 Compact system verdeelt het geluid goed en gelijkmatig door de zaal dankzij de Bose Spatial Dispersion-technologie. Door de ongebruikelijke verticale vorm wijkt de luidspreker duidelijk af van conventionele PA-luidsprekers. Die bijzondere vorm heeft bovendien een zeer positief effect op de geluidsdekking. Zowel de presentator als de mensen in de zaal horen hetzelfde heldere en uitgebalanceerde geluid.

Bose L1 Compact
Bose L1 Compact

GEÏNTEGREERD SYSTEEM

Als je het L1 Compact system gebruikt, hoef je geen aparte versterker, mixer of baskast meer mee te nemen: deze zijn al in het systeem geïntegreerd. In de power stand van het systeem zijn een basluidspreker en versterker plus een mixer met in totaal vier ingangen en twee uitgangen geïntegreerd.

  • Kanaal 1 is een microfooningang met aangepaste ToneMatch-preset voor een dynamische handmicrofoon. Met de preset wordt de toon van de handmicrofoon automatisch geoptimaliseerd als deze in combinatie met het L1 Compact systeem wordt gebruikt.
  • Kanaal 2 kan maximaal drie ingangen tegelijk aan, inclusief een gitaar, keyboard of ander instrument, dj-mixer, mp3-speler, laptop of projector.