PROMOTIES

Ontdek hier onze actuele online promoties

Promotie op Sony laserprojector VPL-FHZ90 en VPL-FHZ120

Sony laserprojectoren

Interessante prijs - geld besparen

Tijdens de maand juni bieden we enkele Sony laserprojectoren met standaard-lens aan de prijs van een toestel zonder lens.

Bovenstaande promotie is geldig op deze types:

  • VPL-FHZ90 – WUXGA model met 9.000 ansi Lumen, beschikbaar in een witte of zwarte uitvoering
  • VPL-FHZ120 – WUXGA model met 12.000 ansi Lumen, beschikbaar in een witte of zwarte uitvoering

Beeldkwaliteit
De geselecteerde Sony modellen zijn installatiebeamers met een enorme lichtsterkte (resp. 9.000 en 12.000 ansi Lumen), waardoor deze uiterst geschikt zijn voor auditoria en conferentiezalen. De WUXGA resolutie zorgt ervoor dat er geen detail van de projectie verloren gaat.

Laserlichtbron
Zowel de VPL-FHZ90 als de VPL-FHZ120 zijn uitgerust met een laserdiode lichtbron en hebben daardoor ook een kortere opstarttijd dan toestellen over die een reguliere kwiklamp beschikken.

Installatie en Connectie
De beamers zijn voorzien van HDBaseT: niet-gecomprimeerde Full HD video-, audio-, netwerk- en besturingsopdrachten kan u via een CAT-kabel tot over een lengte van maximaal 100 meter zonder signaalverlies versturen.

PROMOTIE GELDIG TOT 30/6/2019.

75”-scherm met draadloze mirrorring

Sony BRAVIA Professional Display

Geen configuratie - tijd besparen

Interessante prijs - geld besparen

Deze 75” Sony BRAVIA Professional Display kan nu worden besteld, waarbij TEOS Connect vooraf geconfigureerd werd voor u. U hoeft niet langer tijd te besteden aan de installatie, u neemt het Professional Display uit de doos, hangt hem aan de muur en begint draadloos te presenteren.

Eenvoudig te installeren software: compatibel met elke pc of Mac, deze eenvoudig te installeren software zorgt voor een snelle en soepele mirroring naar een professioneel BRAVIA Android Display, zonder dat extra hardware nodig is.

Sony display in vergaderruimte.
Sennheiser TeamConnect Wireless

Sennheiser Teamconnect Wireless

Het Teamconnect Wireless systeem van Sennheiser is een professionele audio-oplossing voor tele- en videoconferenties en dit volledig draadloos. Zo kan u de TC-W CASE SET eenvoudig overal mee naar toe nemen. Maar u kan Teamconnect Wireless ook prima gebruiken in een vaste opstelling en kiezen voor de nieuwe TC-W TRAY SET (4 units) en TC-W TRAY M SET (2 units) met een stijlvolle laadunit.

Vraag naar onze actievoorwaarden …

Panasonic geeft cash weg …

EXTRA KORTINGEN OP PANASONIC PROJECTOREN

U ontvangt een fikse korting bij aankoop van één van de geselecteerde Panasonic projectoren. Mis deze kans niet.
Of u nu op zoek bent naar een projector met hoge lichtopbrengst en/of hoge resolutie, een toestel dat ingezet wordt in een grote zaal met een groot projectievlak of een compact toestel om te projecteren in een kleine ruimte: Panasonic biedt het breedste gamma projectoren op de markt.

Vraag naar onze actievoorwaarden …

Panasonic Beamer Projector Discount Korting