9. Showroom_wide

SHOWROOM – WINKEL

Beleef de ervaring

Naast het tentoonstellen van jouw producten of diensten is het belangrijk om de juiste sfeer te creëren in een winkel of showroom. Aangenaam klinkende achtergrondmuziek en het juiste beeldmateriaal dragen vaak bij om een positieve verkoop succesvol af te sluiten.

Wens je een audiovisuele oplossing voor een winkel of showroom? Contacteer ons voor passend advies door onze AV-specialisten.

Welke audiovisuele producten zien we in een showroom of winkel?

Videowall in showroom

VIDEOWALL

In een showroom of winkel is projectie niet meer weg te denken. Jouw klanten willen naast jouw producten, ook een productbeleving meemaken. Imponeer jouw bezoeker door een projectie op een videowall. Schermranden van monitoren zijn tegenwoordig zo smal, dat de rand tussen de twee projectievlakken terug te brengen is tot enkele millimeters. Laat je adviseren over de ontelbare mogelijkheden die je met een videowall kan bereiken.

Touch monitor in showroom

INTERACTIEVE TOUCH MONITOR

Heb je een interactieve toepassing ter beschikking ? Denk hierbij bijvoorbeeld maar aan de verschillende kleurcombinaties van een keukenfabrikant, een nieuwe auto samenstellen met alle beschikbare opties, … De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat jouw klant deze interactieve toepassing zelf bedienen via een touch monitor ! Zijn nieuwe aankoop wordt levensecht.

showroom K-array gold opbouwluidspreker

GELUIDSINSTALLATIE

Kies de geluidsinstallatie die het beste bij jouw project en stijl past. Discrete inbouw- of opbouwluidsprekers voor spraak en achtergrondmuziek? Opbouwluidsprekers met een gouden of zilveren afwerking voor in een trendy interieur, eventueel aangevuld met subwoofers voor een optimale basweergave? Of liever krachtige opbouwluidsprekers wanneer de geluidsinstallatie ook wel eens voor een feestje moet kunnen dienen?

showroom multi-zone systeem

MULTI-ZONE SYSTEEM | OMROEPSYSTEEM

Wil je meerdere ruimtes van geluid voorzien overweeg dan een multi-zone systeem of omroepsysteem waarbij je in elke ruimte kan kiezen uit de centrale muziekbronnen zoals bv. internetradio, CD speler, USB speler, omroep, … Je kan kiezen voor een standaard 100V systeem of voor een digitaal systeem met een DSP-audio-matrix. In dit laatste geval schakelen we op alle vlakken een stapje hoger. Vaak een betere audiokwaliteit, meer afregelmogelijkheden voor de AV technicus, flexibel te configureren, instellingen niet toegankelijk voor onbevoegden, compatibel met Dante (audio over netwerk), eenvoudig en gepersonaliseerd te bedienen via uw Smartphone, tablet, klein touch bedieningspaneel , …

Akoestische behandeling

AKOESTIEK

In ruimtes waar voornamelijk harde materialen zoals marmer, beton, metaal en glas gebruikt zijn treden er vaak akoestische problemen op. Denk hierbij aan overdreven veel galm, vervelende echo’s, een slechte verstaanbaarheid, lawaaierig, …

Een akoestische behandeling van de ruimte is vaak de snelste en de meest efficiënte manier om deze problemen te verhelpen.