TRY & BUY

TEST CLICKSHARE EN/OF BOSE VIDEOBAR NU GRATIS UIT (*)

(*) enkel geldig in België

Registreren

Registreer je voor (een) gratis testtoestel(len) via onderstaand aanmeldformulier en laat ons weten waar we het testtoestel/de testtoestellen naartoe moeten sturen.

Probeer

Ervaar hoe eenvoudig Barco ClickShare Conference en/of Bose videobar VB1 te gebruiken zijn. Geen installatie of training nodig !

Beslis

Beslis of je de Barco ClickShare Conference en/of Bose videobar VB1 wil kopen of niet. Bereid je voor op de afhaling van de geteste ClickShare Conference en/of Bose videobar VB1.

Vul onderstaand aanmeldformulier in:

Barco draadloze videoconferentie-oplossing

  (*) Verplichte velden
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Bose all-in-one USB-vergadertoestel

  Neem alvast een kijkje wat je kan verwachten van deze Plug & Play draadloze videoconferentie-oplossing:

  Barco ClickShare Conference draadloos videovergaderen en Bose VB1 all-in-one videobar

  Breng het beste van 2 werelden samen in een all-in-one (camera + microfoons + luidsprekers) videoconferentie-oplossing, die je ook nog eens draadloos verbindt met je eigen laptop.

  Met de VB1 videobar levert Bose een oplossing voor een all-in-one videoconferencing ervaring. De videobar heeft niet enkel een 4K UHD-camera met autoframing, maar is tevens uitgerust met 6 microfoons die zich op de menselijke stem richten.  Bovenal: geniet van het door Bose gepatenteerd geluid !

  Je verbindt je laptop met je favoriete videoconferentie-applicatie (zoals Microsoft Teams, Zoom, Cisco Webex, Google Meet, GoToMeeting, Skype for Business,…) draadloos met de videoconferentie-apparatuur (camera, microfoon(s) en luidspreker), die aanwezig is in de vergaderruimte.

  En … in minder dan 7 seconden ben je online aan het vergaderen, samenwerken met collega ’s, …

  Daardoor bespaar je tijd en maximaliseer je de efficiëntie van je videovergadering !

  Bose VB1 all-in-one videoconferentie bar
  Barco ClickShare Conference Button inbrengen in je laptop
  Ben je op zoek naar:

  Wij geven advies over het type audio- en videoconferencing-oplossing je  nodig hebt om snel en eenvoudig een conference call te plaatsen.